Een boek na deelname onderzoek

Een paar weken geleden deed ik mee aan een onderzoek van Josje Kuenen van Communicatiereeks. Meedoen aan het onderzoek kostte maar een paar minuten tijd. Meestal werk ik wel mee aan dit soort onderzoeken omdat ik weet dat je met het beantwoorden van een paar vragen waardevolle informatie verschaft aan de onderzoeker. Om meer medewerking te krijgen wordt vaak een prijs ter beschikking gesteld. En dit keer heb ik eens gewonnen. Gewoon, door mee te doen aan het onderzoek. Wat ik won? Het boek ‘Presenteren: wat werkt echt en wat echt niet?’ Ik ben erg benieuwd en zal zeker laten weten wat ik van het boek vond.

De trailer van het boek:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_8CMqWcQIoc&feature=youtu.be[/youtube]

Geplaatst in: Fun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *