Mijn poll heeft nogal wat losgemaakt

Hét voorbeeld dat men dus best leest wat je allemaal publiceert! N.a.v. geluiden vanuit de gemeente over dat professionals in communicatie in Nijkerk niet te vinden zijn maakte ik op LinkedIn een poll. Ik ben erg tevreden over het aantal reacties en de uitkomst daarvan.

 

N.a.v. deze poll kreeg ik veel mailtjes. Bedankt daarvoor. Maar ook zag ik dat anderen deze poll gingen doorzetten naar hun eigen netwerk via Facebook en vooral LinkedIn en Twitter. Echt niet weinig! Top! En n.a.v. m’n poll werden vragen hierover gesteld in de gemeenteraad. Een ieder die ooit nog eens zegt dat polls op LinkedIn alleen maar gebruikt worden om jezelf te laten zien en dat niemand ze leest die kan ik nu mooi hét bewijs laten zien. Toen de vote-datum voorbij was plaatste Nijkerk.nieuws.nl een artikel erover. Nog meer promotie voor dit onderwerp dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *